2Progress
 

Voetbaltalenten O23

Een eerste voorselectie van ruim 40 voetbaltalenten uit de regio Den Helder, zijn uitgenodigd voor een selectietraining op zaterdag 3 en zaterdag 10 juli 2021. Ben jij niet op een van deze 2 dagen aanwezig geweest en ben je wel een voetbal talent met een juiste mentaliteit en niet ouder dan 23 jaar, ga dan naar ons aanmeldformulier "Ik wil geselecteerd worden".

Onze doelstelling:
Den Helder Maritiem gaat in samenwerking met HelderTeamsports, jaarlijks een aantal voetbalwedstrijden organiseren. Het betreft wedstrijden van talenten uit de regio Den Helder tegen Jong BVO's (Betaald Voetbal Organisaties).
Deze wedstrijden vinden zowel plaats in Den Helder als op het terrein bij de BVO's. Dit zal je buiten een mooie voetbalervaring ook de mogelijkheid geven om gezien te worden bij deze BVO’s. Door de beleving te voetballen op het hoogste niveau gaat je voetbaltalent zich nog verder ontwikkelen. Bovendien neem je deze ervaring mee naar je eigen voetbalvereniging. 
Net als in het gewone leven (buiten je talent en wilskracht) heb je soms geluk en mogelijkheden nodig om je dromen te verwezenlijken. Wij hopen hier een steentje aan bij te kunnen dragen als voetballen op een zo hoog mogelijk niveau je ideaal is.

Den Helder Maritiem verwacht verder een aantal mooie voetbalevenementen te realiseren voor de voetballiefhebber en toeschouwers uit Den Helder en omgeving.