2Progress
 

DEN HELDER MARITIEM IS TERUG!

 Foto's dinsdag 10 augustus 2021 , Jong Den Helder Maritiem - FC Utrecht JO18/19
Enkele honderden enthousiaste voetballiefhebbers
aanschouwen de talenten uit de regio Den Helder

  • QEDZ3687
  • VVPU4348
  • TOJR6730
  • PILX5001
  • JKUV8184
  • KQAH1964
  • AWYI6183
  • HNVF1609


Den Helder Maritiem is weer actief! 

Er is weer nieuw leven in de organisatie Den Helder Maritiem. Samen met HelderTeamsports heeft zij een nieuw initiatief gestart onder de noemer Jong Den Helder Maritiem. Hiermee hopen de voormalige bestuurders van DHM Jack de Vries en Jack Rottier samen Robbie Huntelerslag en Ray Nolan van HelderTeamsports voor de sportende talenten uit de regio Den Helder een podium te creëren waarop ze deze talenten kunnen tonen en testen.
Met uiteraard de mogelijkheid voor liefhebbers, toeschouwers en kenners van de sporten om te kunnen genieten en te 'beoordelen' .
Het zal voor Robbie en Ray in eerste instantie gaan om de jongere voetballers, maar wie weet vloeien er nog meer mooie initiatieven uit, waarbij Den Helder Maritiem kan ondersteunen.

Voor Jong Den Helder Maritiem O23 lees meer onder menu Jong DHM.

Eerste wedstrijd Jong DHM O23 - FC Utrecht O18/19

Onder de naam Jong Den Helder Maritiem treden de jonge talenten O23 uit de regio op dinsdag 10 augustus aan tegen FC Utrecht O18/19. Aanvang 19:00u, De wedstrijd vindt plaats op De Dogger het terrein van HCSC.

Toegangsprijzen:
€ 3,00 voor volwassenen en € 1,00 voor kinderen t/m 15 jaar. 

DE ACADEMIE VAN FC UTRECHT

De FC Utrecht Academie behoort tot de beste voetbalopleidingen van Nederland. Spelers als Sean Klaiber, Giovanni Troupée, Bart Ramselaar, Sofyan Amrabat, Gyrano Kerk, Yassin Ayoub, Mike van der Hoorn, Edson Braafheid en Michel Vorm genoten hun jeugdopleiding bij de academie van FC Utrecht.

Initiatiefrijk, Naar voren gericht, Technisch, Met lef, Passie en Strijd. Dat zijn de eigenschappen die de FC Utrecht Academie, en dan met name de speelwijze van de teams, goed omschrijven. Die begrippen vormen het DNA van de jeugdopleiding van de FC uit de Domstad.  


KORTE BERICHTEN


Terug naar overzicht

05-07-2021

Sterke selectie FC Utrecht

Het team van FC Utrecht O18/19 beschikt over een hele sterke selectie en hebben o.a. spelers die geselecteerd zijn voor Nederland, o.a. Ivar Jenner, Olivier van Eldik, Sep van der Heijden, Robin Hörst en Rafik el Arguioui.
De jonge talenten uit de Noordkop wacht een zware kluif..Terug naar overzicht